Media partners fiscalio

Fiscalio.nl werkt samen met een aantal gerenommeerde media partners.

Taxence
Taxence is met ingang van 2012 een van de media partners van Fiscalio.nl. Door deze samenwerking kunnen wij onze lezers exclusieve en goede content aanbieden. Taxence is een nieuwsportaal voor en door fiscale professionals. Elke dag toont Taxence de laatste ontwikkelingen, achtergronden, personalia, vacatures en branchenieuws. Ook voor de meest recente fiscale jurisprudentie, vakliteratuur en een agenda met opleidingen voor uw PE-punten kunt u bij Taxence terecht.
Kijk op www.taxence.nl voor meer informatie.

Licent Academy
Taxence is een uitgave van Licent Academy, een dienstverlener voor professionals. Waarbij het woord ‘Academy’ ruim moet worden opgevat. Licent Academy is geen school, maar Licent Academy ontwikkelt producten en diensten die professionals ondersteunen in hun werk. Daarnaast denkt Licent Academy mee met professionals en organisaties over opleiding, training, profilering en rekrutering. Kijk voor opleidingen, vakliteratuur en meer op www.licentacademy.nl.

Rendement
Uitgeverij Rendement Uitgeverij is per 2012 media partners van Fiscalio.nl. In een uniek samenwerkingsverband gaan we kennis en kunde uitwisselen wat ten goede komt aan onze lezers! Rendement Uitgeverij is een snel groeiende uitgeverij van met name praktische vakbladen voor het midden- en kleinbedrijf. Het assortiment bestaat uit een multimediaal portfolio: magazines, themadossiers, handboeken, opleidingen, congressen, nieuwsbrieven en in toenemende mate (online) crossmediale producten.

Rendement Uitgeverij bedient professionals met:

Kijk op www.rendement.nl voor meer informatie

 

Over de auteur

Of kies uit nieuws categorieën