ZZP mobiel abonnementBen je ZZP-er dan behoor je tegenwoordig ook tot een doelgroep bij de telecom providers. Enkele telecom providers bieden namelijk een zogenaamd ZZP mobiel abonnement aan waardoor je gebruik kunt maken van de gunstige tarieven van de zakelijke markt. Voorheen waren deze alleen bestemd voor ondernemingen, maar tegenwoordig ook voor de ZZP-er.

Met of zonder toestel
Veelal kunt u kiezen uit een abonnement met of zonder toestel. Ook wordt er bij een ZZP abonnement rekeninggehouden met de ‘belconjunctuur’. ZZP-ers kennen vaak drukke en minder drukke periodes in het jaar. Bij de abonnementen wordt daarmee vaak rekeninggehouden door het ‘bevriezen’ van belminuten. Belt u een maand minder, dan neemt u uw belminuten tegoed gewoon mee naar de volgende maand.

Ook kunt u gemakkelijk uw mobiele abonnement uitbreiden met mobiel internet. Enkele providers zoals Telfort en T-Mobile kennen een speciaal ‘ZZP abonnement’. Het ligt in de verwachting dat de andere providers snel zullen volgen. De ZZP-er is immers een snel groeiende groep werkenden.

Nu ook onbeperkt bellen, sms-en en internetten voor de ZZP-er!
Robin mobile heeft onlangs een sim only abonnement gelanceerd waarmee je voor een vaste bedrag van 39,95 per maand onbeperkt kunt bellen, sms-en en internetten. Dit onbeperkt ZZP abonnement is natuurlijk de uitkomst als je al een smartphone hebt en af wilt van je dure abonnement. Het mooie van dit abonnement is dat je het maandelijks op kunt zeggen. Dus flexibiliteit en overzichtelijkheid inéén. Ideaal van de kleine zelfstandige.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën