YouTube en de fiscaliteitOok YouTube wordt steeds vaker ingezet binnen de fiscaliteit als marketing tool. Zo hebben een aantal opleidingsinstituten een filmpje gedeponeerd. Zoeken op ‘fiscalist’ levert een aantal filmpjes op van onder andere de universiteit van Maastricht en Hogeschool Fontys. Het filmpje van Fontys treft je hier aan.

Grappig om te zien dat RSM Wehrens, Mennen & De Vries kennelijk een investering heeft gedaan voor het filmpje van Hogeschool Fontys. Slim. Het filmpje is 39 bekeken en staat  1 maand online. Hopelijk zijn dit regionale ‘kijkers’ want alleen dan heb je er wat aan. Ik krijg geen warm gevoel door het filmpje; ik ben dan ook niet van plan een studie te starten, maar ik denk dat de jongere generatie wel iets meer dynamiek verwacht als het om een video gaat.

Dat warme gevoel krijg ik wel bij het filmpje van de faculteit der Rechtsgeleerdheid Universiteit Maastricht. Eerlijk, zonder franje, maar met een duidelijk en enthousiast verhaal. Helaas is het filmpje niet direct te vinden op het zoekwoord ‘fiscalist’ (punt van aandacht dus), maar wel zeker de moeite waard. Men heeft ervoor gekozen om meerdere, korte filmpjes te publiceren. Die tref je hier aan.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën