Wervingsvideo op werkenbijschuiteman.nlAccountantskantoor Schuiteman (accountants en adviseurs) heeft sinds kort twee video’s online staan op www.werkenbijschuiteman.nl.

Daarin maak je kennis met Annette en Willem, beide assistent-accountant. Ik moet zeggen, ik heb slechtere filmpjes gezien. Ik vind ze goed. Ze geven een goed beeld van een werkdag en er zijn geen zaken fraaier voorgedaan. Wel vind ik de video van Willem aansprekender. Doel van de videos’? De jongere generatie te laten zien dat werken als assistent-accountant niet stoffig is.

Zo langzamerhand maakt ‘de accountancy’ er steeds meer werk van om accountants op een actievere manier te benaderen. Dat ze daar net mee zijn begonnen is wel duidelijk. Ik mis zaken waarmee je de video gemakkelijk kan doorzetten naar social media als Hyves. Ook op youtube vind ik de video’s niet terug. Ook is geen manier om de video’s te ’embedden’ of te ‘forwarden’. Jammer voor Fiscalio.nl, want de o zo belangrijke doelgroep: de fiscalist, ontbreekt. Persoonlijk had ik ook gekozen voor een ‘jeugdigere’ soort begeleidende muziek. Maar goed, een begin is er.

Reacties

1 reactie to “Wervingsvideo op werkenbijschuiteman.nl”
  1. Raymond says:

    Ik vind de video’s wel goed, past perfect in de regio ook. Leukgedaan!

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën