Wervingsites van accountants- en belastingadvieskantorenSteeds meer accountants- en belastingadvieskantoren vernieuwen hun wervingsite. Naast de nieuwe lay-out wordt er ook aandacht besteed aan detail informatie over de cultuur, bedrijfsdoelen, arbeidsvoorwaardenbeleid en flexibiliteit. Maar ook zien we steeds vaker medewerkers aan het woord over ‘werken bij’. Een goede zaak.

Onlangs heeft Crop Registeraccountants en Belastingadviseurs een nieuwe site gelanceerd: Werken bij Crop. Heel slim van Crop zijn de rubrieken ‘Clienten en diensten’ en ‘CropEvents’. Zo laat je zien hoe actief het kantoor is en voor wie je mogelijk komt te werken. Ook wordt er aandacht besteed aan de verschillende doelgroepen van kandidaten (starters, ervaren, etc.).

Ook Accon AVM heeft een nieuwe site: Ontplooi nu. Het is een modern ogende site met vrijwel dezelfde ingredienten als de site van Crop.

Ik vind het positieve ontwikkelingen. Er wordt meer geinvesteerd in het etaleren van de kantoren. Wel jammer dat men nog weinig heeft gedaan aan de vindbaarheid van de site, anders dan via adverteren. Maar absoluut een stap vooruit!

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën