Verlofkaart 2012Per 1 januari 2012 zijn er nieuwe regels omtrent de verlofregistratie van toepassing. Dit houdt in dat de wettelijke verlofuren die de werknemer vanaf 2012 opbouwt, zes maanden na afloop van het kalenderjaar waarin de aanspraak is opgebouwd, vervallen. Wettelijke verlofuren worden berekend door de werkelijke werkweek met vier te vermenigvuldigen.

Voor de bovenwettelijke verlofuren en de uren opgebouwd tot en met 2011 blijven de oude regels gelden. Deze behouden de verjaringstermijn van 5 jaar.

Om de wettelijke en bovenwettelijke verlofuren van elkaar te kunnen onderscheiden is het verplicht om een gedegen administratie bij te houden. JAN© Personeelsadvies heeft een praktische kaart in Excel aangemaakt voor de registratie van de verlofuren anno 2012.
 
Het gebruik van deze vakantiekaart is simpel. Eerst vult u de wettelijke en bovenwettelijke verlofrechten in en daarna maakt u per medewerker een werkblad aan.
JAN© Personeelsadvies kan indien gewenst de tabbladen per type medewerker aanmaken samen met een totaal overzicht, zodat in één oogopslag te zien is wat de saldi van uw medewerkers zijn.

Klik hier om de verlofkaart te downloaden

BronL www.jan.ac

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën