Valid introduceert Mobile BI Proof of ConceptICT dienstverlener Valid maakt het met haar “Information at your Fingertips” Proof of Concept mogelijk om laagdrempelig ervaring op te doen met de kracht van Mobile BI. In deze Proof of Concept worden overzichtelijke en toegankelijke dashboards gepresenteerd op mobile devices waardoor men waar ook ter wereld altijd beschikt over de meest actuele informatie. Hierdoor zal de kwaliteit en de snelheid van besluitvormingstrajecten enorm toenemen.

 

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van de werkvloer. Naast de gebruikelijke pc of laptop worden deze devices gebruikt om te communiceren en om werk te organiseren. Een grote hoeveelheid informatie is altijd en overal beschikbaar. Iedere organisatie houdt zich bezig met de vragen hoe men informatiestromen het best kan organiseren en medewerkers kan voorzien van de juiste actuele informatie. De toegang tot deze informatie is cruciaal binnen bedrijfsprocessen en is vaak niet optimaal. Met “Information at your Fingertips” van Valid kunnen gebruikers op het juiste moment de juiste bedrijfsinformatie raadplegen via hun smartphone of tablet. Dit onafhankelijk van het type device of besturingssysteem. Rapportages kunnen naar wens worden ingericht en tevens kunnen speciale dashboards worden samengesteld. Op deze manier blijven de belangrijkste KPI’s altijd in beeld: overzichtelijk én actueel. De basis voor goede en snelle besluitvorming.

De in deze Proof of Concept gebruikte technologie sluit direct aan op de door Valid ondersteunde Business Intelligence oplossingen op het gebied van Performance Management en Data Warehousing. Na een kort traject waarbij wordt vastgesteld welke KPI’s en rapportages gewenst zijn voor besluitvorming binnen de organisatie, wordt een dashboard gebouwd en kunnen medewerkers 30 dagen gebruik maken van de voordelen van Mobile BI.

Bron: EZPress.nl, van Valid

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën