Uw btw-aangifte 2010 corrigeren? Voorkom heffingsrente!U wilt uw btw-aangifte 2010 corrigeren? Voorkom heffingsrente door uw correctie vóór 1 april 2011 in te dienen.

Om het makkelijker voor u te maken is het formulier ‘Suppletie omzetbelasting vanaf 2010’ beschikbaar. Als u dit gebruikt en juist invult, beschikken wij over alle benodigde gegegens, zodat de verwerking sneller kan verlopen. Ontvangen wij uw suppletie voor 1 april, dan brengen wij geen heffingsrente in rekening.

Let op!
Heeft de correctie te maken met een intracommunautaire levering van goederen of diensten binnen de EU, corrigeert u dan ook uw opgaaf intracommunautaire prestaties. Heeft u die niet ingediend, doe dat dan alsnog! Vergeet niet bij een correctie wegens een intracommunautaire verwerving deze ook in uw suppletie aan te geven.

Moet u nog een suppletie doen over oudere jaren dan 2010?
Hiervoor is het formulier ‘Suppletie omzetbelasting t/m 2009’ beschikbaar. Voor deze suppletie berekenen wij heffingsrente vanaf 1 januari van het volgende jaar!

Beide formulieren en de bijbehorende toelichtingen vindt u in het beveiligde gedeelte van onze internetsite of hier. Bron: Belastingdienst.

Reacties

1 reactie to “Uw btw-aangifte 2010 corrigeren? Voorkom heffingsrente!”

Trackbacks

Lees wat andere bezoekers melden over dit artikel!
  1. Twitted by wdewaal says:

    […] This post was Twitted by wdewaal […]Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën