Tevredenheid over leasemaatschappijen transparant via autolease.tevreden.nl Deze week is het onafhankelijke onderzoeksplatform autolease.tevreden.nl gelanceerd. Dit platform is gestart om leaserijders een objectieve benchmark te geven over de tevredenheid ten aanzien van hun leasemaatschappij. De Vereniging Auto Van de Zaak is de officiële partner van dit platform. 

Tevreden.nl heeft meerdere soortgelijke platformen in uiteenlopende branches in een korte tijd tot de toonaangevende index weten te maken voor objectieve en betrouwbare klantervaringen. Tevreden.nl heeft bijvoorbeeld met het platform “autobedrijf.tevreden.nl” al meer dan 85.000 klantervaringen weten te verwerken. Voor de tevredenheid van berijders van een auto van de zaak is er nu ook; “autolease.tevreden.nl.” De Vereniging Auto Van De Zaak is partner van dit platform. 

Vorig jaar publiceerde VAVDZ al de resultaten van een gehouden enquête ten aanzien van de tevredenheid onder berijders over leasemaatschappijen. De winnaar van 2011 was ARVAL die tijdens een sessie van Automotive Insiders de bokaal uitgereikt kreeg. Voor het jaar 2012 was VAVDZ op zoek naar een professioneel onderzoeksbureau die een branche brede oplossing kan bieden. Een professionele tevredenheidsmeting met transparantie in resultaten naar berijders, wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen. Na een uitgebreide selectie heeft VAVDZ besloten om met Tevreden.nl in zee te gaan.

Tevreden.nl levert voor geïnteresseerde leasemaatschappijen een volledige onderzoeksoplossing met benchmarks. Daarnaast krijgen alle leden van VAVDZ jaarlijks het onderzoek toegestuurd. Ervaringen van leaserijders worden dus doorlopend gemeten en de resultaten worden straks op de site van VAVDZ getoond. Eén keer per jaar worden de resultaten gebruikt om de winnaar van de verkiezing “leasemaatschappij van het jaar” te bepalen. Huisman, voorzitter van de Vereniging Auto Van De Zaak : “Met deze samenwerking worden de kwaliteit en professionaliteit van onze verkiezing gewaarborgd. Twee partijen die elkaar aanvullen en versterken met als resultaat een objectieve benchmark voor de berijder, een mooie volgende stap in de goede richting.”

 

Over Tevreden.nl:

Tevreden.nl brengt al sinds 2000 de tevredenheid in kaart en is actief in meer dan 15 branches waaronder autobedrijven, leasemaatschappijen, autoschadeherstel, apotheken, welzijnsinstellingen en kinderopvang. 

Om klantervaringen in kaart te brengen ontwikkelt Tevreden.nl online platformen voor klanttevredenheid. Door middel van een continue meervoudige onderzoeksopzet krijgen organisaties het noodzakelijke inzicht in de ervaringen van klanten waarmee zij hun dienstverlening kunnen optimaliseren.

Individuele organisaties met meerdere vestigingen of locaties biedt Tevreden.nl een eigen platform waarop zij onderzoeksresultaten en inspanningen om hun dienstverlening te verbeteren kunnen delen met de rest van de wereld.

Voor meer informatie over autolease.tevreden.nl kunt u contact opnemen met Nienke de Jong van Tevreden.nl op 010 2341550 of via nienke@tevreden.nl

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën