Subsidie aanvragen voor ‘Het Nieuwe Werken’Mazars vermeldt in haar nieuwsbrief van September 2011 dat bedrijven vanaf 3 oktober 2011 een subsidie van € 18.000 kunnen aanvragen voor het doorvoeren van ‘Het Nieuwe Werken’. De overheid heeft hier een bedrag van 24 miljoen voor uitegetrokken. Werkgevers ontvangen deze subsidie om een externe adviseur in te schakelen.

Voorwaarde is dat de adviseur een project uitvoert waarmee bedrijfsprocessen worden verbeterd of de duurzame inzetbaarheid wordt vergroot.

Het nieuwe werken is zeer populair en heeft alles ge maken met het flexibiliseren van het thema arbeid, arbeidstijdenmanagement, het bevorderen van gezond, vitaal en veilig werken, of het bevorderen van zelfredzaamheid op de werkvloer. Daarbij speelt duurzaamheid tegenwoordig ook een grote rol.

Door te innoveren op deze thema’s wil het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de arbeidsproductiviteit binnen organisaties vergroten.

De subsudie kan snel en gemakkelijk worden aangevraagd en daardoor ook zeer aantrekkelijk voor MKB bedrijven. De subsidie kan worden aangevraagd tot en met 31 december 2012, zolang het budget toereikend is. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. De subsidie wordt gefinancierd uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Bron: Mazars.nl

 

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën