Specialisten in fiscaal advies: praktijk groeitSinds 2011 kent de regio Nijmegen Arnhem een gespecialiseerd fiscaal adviesbureau. Toegankelijk belastingadvies en oplossingen voor fiscale vraagstukken – dat is wat Heijmink Fiscaal Advies al jaren vanuit de Houtakker 51 in Bemmel aanbiedt. De cliënten van dit gespecialiseerde bureau waarderen het hoogwaardige fiscale advies en voelen zich vertrouwd bij het persoonlijke contact.

Mede-eigenaar

Steeds meer ondernemers en particulieren vonden in de loop der jaren hun weg naar de adviespraktijk voor al hun vragen omtrent fiscale oplossingen. Per 1 september 2015 is daarom Jan van Esch mede-eigenaar van Heijmink Fiscaal Advies. Dennis Heijmink, de oprichter van het bureau, en de ervaren fiscalist Jan van Esch hebben eerder bewezen een sterk fiscaal team te zijn en gaan deze kracht inzetten om ondernemers, overheden, non-profitinstellingen en particulieren fiscale antwoorden en oplossingen te bieden.

Belasting besparen

Heijmink Fiscaal Advies zorgt ervoor dat hun klant niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk. Belasting besparen is plannen. Door zaken vooraf goed te regelen weten de klanten exact waar zij staan en voorkomen zij verrassingen achteraf.

De fiscalisten van Heijmink Fiscaal Advies ondersteunen ook de betere accountants- en belastingadvieskantoren, zij verzorgen vaktechnische cursussen, prikkelende lezingen, publicaties in vakbladen en staan ondernemers en hun adviseurs bij in bezwaar- en beroepsprocedures tegen de belastingdienst.

Binnen het bureau werken nu drie fiscale adviseurs. Naast de eigenaren is ook mevrouw drs. Daniëlla Loonen er werkzaam. Voor meer informatie over dit fiscale adviesbureau kijkt u op de website of belt u met één van de fiscalisten.

Heijmink Fiscaal Advies

De Houtakker 51

6681 CW  Bemmel

0481 – 47 11 66

www.heijminkfiscaaladvies.nl

Hieronder treft u aanvullende informatie aan, maar neemt u ook gerust contact met ons op. Via ons bureau op 0481 – 47 11 66 of onze persoonlijke nummers:

 

Kantoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan van Esch

Wie is Jan van Esch? Na het vwo ben ik 1999 in aan de Universiteit van Tilburg fiscale economie gaan studeren. Tot en met 2001 heb ik mijn studie gecombineerd met een topsportcarrière. In 2001 heb ik ervoor gekozen mij volledig te concentreren op mijn studie. Begin 2005 ben ik aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd als fiscaal econoom. Sinds 2006 ben ik lid van de fiscale beroepsorganisatie, waarvoor ik de vereiste opleiding met succes heb afgerond.

Inmiddels werk ik meer dan tien jaar met passie en plezier als belastingadviseur. Daarbij maak ik graag de complexe fiscale wetgeving begrijpelijk. Ik heb in de loop der jaren voor veel ondernemers de fiscaal meest optimale situatie bereikt, wat niet alleen mijn klanten maar ook mijzelf veel voldoening geeft.
Vanaf 2015 werk ik samen met Dennis Heijmink aan de verdere groei van onze adviespraktijk. Wij hebben eerder al ruim zes jaar als collega’s samengewerkt bij Accon AVM en BDO.

Naast de algemene fiscale praktijk heb ik mij gespecialiseerd in btw-advies. De hoeveelheid nationale en Europese rechtspraak en de snelheid van wijzigende wetgeving zorgt ervoor dat er specialistische kennis noodzakelijk is. Ik kan hierbij met mijn kennis en ervaring uitstekend van dienst zijn.

Het overbrengen van vakkennis in begrijpelijke taal in de vorm van een opiniestuk, artikel, presentatie of cursus vind ik naast fiscaal advieswerk erg leuk om te doen.

De Houtakker 51 te Bemmel:

 

Dennis Heijmink

Graag stel ik me kort aan u voor. Na de studie fiscale economie aan de heao te Arnhem ben ik in 1998 in Tilburg fiscaal recht gaan studeren. In dat jaar ben ik ook bij de belastingdienst gaan werken. Vanaf 2000 werk ik als adviseur voor onder meer particulieren, agrariërs en het midden- en kleinbedrijf. In 2002 ben ik als fiscaal jurist afgestudeerd. In 2003 heb ik de opleiding voor Federatie Belastingadviseur afgerond.

Met veel plezier en enthousiasme werk ik inmiddels al meer dan vijftien jaar als adviseur, waarvan ruim zeven jaar bij Accon AVM en bijna vier jaar bij BDO. Ik geniet van de algemene praktijk en ben als fiscaal jurist breed inzetbaar. Ik verzorg al jaren trainingen en cursussen op alle niveaus en voor alle mogelijke doelgroepen.

Naast de algemene praktijk heb ik veel ervaring in het structureren en plannen van familiebedrijven en -vermogen. Denk daarbij aan testament- en schenkingsadvies. Of bijvoorbeeld de bedrijfsopvolging binnen het familiebedrijf.

Werken en wonen over de (Duitse) grens komt veel voor. Gedurende de afgelopen jaren ben ik als adviseur met regelmaat hierbij betrokken geweest. Het emigreren roept veel fiscale vragen op en specialistische kennis is dan noodzakelijk.

Als fiscaal jurist heb ik prettig contact met de belastingdienst. Zonder al te technische discussies vind ik doorgaans samen met de inspecteur de oplossing. Een enkele keer gaat dit niet en dan is een bezwaar- of beroepsprocedure noodzakelijk. De formaliteiten zijn dan van wezenlijk belang. Als jurist smul ik daarvan.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën