Register Belastingadviseurs verbetert dienstverlening met AllSolutionsAllSolutions, specialist in online bedrijfssoftware, kondigt aan dat Register Belastingadviseurs (RB), de grootste beroepsvereniging voor belastingadviseurs, heeft gekozen voor AllSolutions QX2. Met deze oplossing wil RB haar leden- en opleidingsadministratie vereenvoudigen en het aantal applicaties dat zij gebruikt terugbrengen. Doorslaggevend in de keuze voor AllSolutions QX2 was de mogelijkheid om alle gegevens in één geïntegreerde oplossing bij te houden en de koppeling met Trajectplanner. Door deze koppeling kan RB voor haar opleidingen eenvoudig de communicatie tussen studenten en docenten via de website vormgeven. Trajectplanner is daarbij geïntegreerd in AllSolutions QX2, zodat er één totaaloplossing wordt geboden voor de gehele verenigingsadministratie.

In januari 2011 zijn het College Belastingadviseurs en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs gefuseerd en onder de naam Register Belastingadviseurs verder gegaan. Als gevolg van deze fusie werkte het secretariaat met meerdere, verschillende systemen voor de financiële-, de leden- en de opleidingsadministratie. Na een uitgebreid selectieproces werden twee partijen geselecteerd om tijdens een demonstratie een business case uit de praktijk te behandelen. Tijdens deze demonstratie bleek AllSolutions veel kennis te hebben van de behoeften van verenigingen. Zo bevat AllSolutions QX2 een aantal branchegerichte modules die specifiek op deze behoeften zijn afgestemd, zoals contributiebetalingen en abonnementen.

Linda Bekink, projectleider en hoofd Communicatie bij RB: “Met AllSolutions QX2 en de integratie met Trajectplanner hoeven wij maar één administratie te voeren. Dit stroomlijnt onze processen en verkleint de kans op fouten doordat informatie maar op één plek wordt bijgehouden. Met deze uitstekende backoffice kunnen wij ons richten op onze belangrijkste taak; het behartigen van de belangen van onze leden.”

Bron: AllSolutions Persbericht

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën