Register Belastingadviseurs van startMet ingang van 1 januari 2011 zijn het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) gefuseerd en gaan samen verder als de nieuwe beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). Op 31 december 2010 zetten Sylvester Schenk (voorzitter) en Ron van Brugge (vicevoorzitter) hiervoor hun handtekening onder de fusieakte.
De leden stemden in november 2010 massaal voor de fusie. De goedkeuring is een logisch gevolg van de succesvolle samenwerking tussen beide verenigingen sinds juni 2008. Het resultaat van de krachtenbundeling is een sterke beroepsorganisatie van meer dan 7200 leden. Onder het motto ‘verder in fiscale kennis’ streeft het RB ernaar een vereniging te zijn die haar leden in staat stelt hun beroep nog beter uit te oefenen.
Het RB kan de ingeslagen weg nu definitief vervolgen en nog meer betekenen voor de leden. De meerwaarde ligt onder andere in een krachtigere positie op de mkb-markt en in de belangenbehartiging. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en verwacht dit ook van haar leden. Ook op het gebied van opleidingen en permanente educatie gaat het RB verder. De website www.rb.nl geeft een goed beeld van de vereniging en haar activiteiten.
Het bestuur van het RB bestaat uit een gelijk aantal voormalig CB- en NFB- bestuursleden. Het bureau is gevestigd in Culemborg.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën