Register Belastingadviseurs grootste beroepsvereniging van belastingadviseursOp 1 januari 2011 gaan het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) samen verder als de nieuwe beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). Hierdoor ontstaat met ruim 7200 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs.

De goedkeuring van de fusie door de leden is een logisch gevolg van de reeds succesvolle samenwerking tussen beide verenigingen. Zij werken sinds juni 2008 intensief samen op het gebied van belangenbehartiging, kwaliteitsbevordering, ondersteuning en opleidingen.

Voorzitter mr. Sylvester Schenk FB CB is blij met dit positieve fusiebesluit:
“Als grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs kan het RB een nog betere gesprekspartner worden voor politiek en overheid. We merken, mede gezien de aanhoudende groei van het aantal leden en de toenemende interesse vanuit de media, dat het RB als belangrijke speler wordt gezien. Ook zijn we een belangrijke partij op de markt van fiscale opleidingen, we hebben nog steeds jaarlijks een groeiend aantal studenten in onze opleidingen. Leden en niet-leden kunnen bij ons terecht voor korte fiscale cursussen tot volledige opleidingen op masterniveau.”

Het bestuur van het RB bestaat uit een gelijk aantal voormalig CB- en NFB- bestuursleden. Het bureau is gevestigd in Culemborg. Bron: RB.nl.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën