Mijnbelastingvoordeel.nlDe beste gratis tips voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting staan vanaf donderdag 14 januari online op de website www.mijnbelastingvoordeel.nl. Zo’n negen miljoen Nederlanders krijgen vanaf 6 januari 2010 een uitnodiging voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2009.
Deze aangifte moet voor 1 april 2010 ingediend worden. De website www.mijnbelastingvoordeel.nl dé tips om belasting te besparen! De website is ingedeeld volgens het overzicht van de elektronische aangifteprogramma, dat moet worden gebruikt voor het indienen van de aangifte. Zo kan snel informatie worden gevonden en belastingvoordeel worden behaald. Want wie wil er nu niet minder belasting betalen?

De meest gebruikte tips staan in onze belastingtips top 11. Behalve tips voor de aangifte inkomstenbelasting, staan er ook interessante nieuwtjes op de website. Voorbeeld: in 2010 is het mogelijk om aan kinderen van 18 tot 35 jaar een extra bedrag van € 26.000 belastingvrij te schenken als de schenking door het kind wordt gebruikt voor de aankoop van een nieuwe woning. Alle tips & informatie is gratis en toegankelijk voor iedereen! Meubels voor de kinderkamer kunt u helaas niet aftrekken, maar enkele zaken wel!

Reacties

1 reactie to “Mijnbelastingvoordeel.nl”
  1. Emiel says:

    Mijnbelastingvoordeel.nl is link partner met http://www.belasting-aftrekken.nl en dat is met een reden. Beide sites staan boordevol tips. Daarnaast heeft belasting-aftrekken enkele aangesloten adviseurs die kosteloos antwoord geven op, via de site, gestelde vragen.

    Samen komen we er wel uit!

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën