Mazars University van start! Workshops, seminars en presentaties.Mazars start op 10 januari een eigen opleidingsinstituut: Mazars University. Onder deze noemer delen we onze (vak)kennis met onze relaties middels workshops, seminars en presentaties. Door de wol geverfde professionals delen hun inzichten en ervaringen. Zij helpen relaties hun kennisniveau op efficiënte en leuke wijze op peil te houden in een snel veranderende maatschappij.

Ons aanbod omvat workshops en seminars voor diverse doelgroepen over specifieke, actuele onderwerpen. Naast de algemene workshops leveren we ook regelmatig maatwerk inhouse workshops die qua opzet en inhoud volledig worden opgebouwd volgens de eisen en wensen van de opdrachtgever. De workshops en seminars worden verzorgd door partners en managers van Mazars. Stuk voor stuk gaat het om specialisten die er veel plezier in hebben hun kennis over te dragen en/of u te inspireren. Zij zijn ook beschikbaar als spreker en/ of dagvoorzitter voor een congres of seminar.

De unieke propositie van Mazars University in het kort:

– Het aanbod van workshops en seminars is gericht op specifieke doel- en functiegroepen en vindt plaats in kleine interactieve groepen. Dit biedt een optimale mogelijkheid tot kennisuitwisseling met peers en experts;
– Door certificering van Mazars University (o.a. NIVRA) is het mogelijk voor diverse beroepsgroepen Permanente Educatie (PE-)punten te behalen;
– Met bijna 900 medewerkers en 61 partner-aandeelhouders heeft Mazars een breed spectrum aan kennis en kunde op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy.

Kijk op www.mazars.nl voor een overzicht van alle activiteiten.

Over Mazars
Mazars behoort tot de top tien accountantskantoren in Nederland. De koppeling van een daadkrachtig en breed opererende nationale praktijk aan een internationaal geïntegreerde organisatie, maakt van Mazars een markante speler. Mazars onderscheidt zich in de markt door een actieve en inventieve opstelling en een brede dienstverlening, zonder daarbij in te boeten aan persoonlijke aandacht voor cliënten en relaties. Mazars bedient cliënten in het middensegment, familiebedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en vermogende particulieren.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën