Martin Bergwerff en Friggo Kraaijeveld benoemd tot partner bij Hamelink & Van den Tooren N.V.Den Haag, 30 januari 2013 – mr. M. Bergwerff (48) en mr. drs. E.F. Kraaijeveld (39) zijn met ingang van dit jaar benoemd tot partner bij het internationaal fiscaal advieskantoor Hamelink & Van den Tooren.

Martin Bergwerff
Martin Bergwerff is sinds 2006 werkzaam bij Hamelink & Van den Tooren. Daaraan voorafgaand heeft hij 22 jaar ervaring opgedaan bij de Belastingdienst, waarvan een groot deel in het ruling/APA-/ATR-team van de Belastingdienst Rotterdam. Vanaf 2001 was hij daar inhoudelijk eindverantwoordelijk. In de periode 1997-2001 is hij als het Aanspreekpunt voor buitenlandse investeerders in Nederland van de Belastingdienst verantwoordelijk geweest voor het geven van zekerheid over de fiscale behandeling van substantiële investeringen in Nederland. 

Martin is afgestudeerd in Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van vennootschapsbelasting, transfer pricing, internationale structuren, dividendbelasting en de toepassing en interpretatie van internationale belastingverdragen. 

Friggo Kraaijeveld
Friggo Kraaijeveld is afgestudeerd in Fiscaal Recht en Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en Internationaal Belastingrecht aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie begon hij op de internationale belastingafdeling van een van de grote accountantskantoren en vervolgens als advocaat-belastingkundige bij enkele advocatenkantoren. Tot eind 2012 was hij als partner fiscaal recht verbonden aan Certa Legal in Amsterdam. Hij sluit zich aan bij Hamelink & Van den Tooren samen met Ceriel Coppus en IJsbrand Uljée. Kraaijeveld heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van de fiscale advisering van multinationale ondernemingen, financiële instrumenten en overnames.  

“De benoeming van Martin Bergwerff en de komst van Friggo Kraaijeveld en zijn team, geeft ons kantoor de mogelijkheid nog beter tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar onze diensten, van grote Nederlandse en internationaal werkzame ondernemingen,” aldus Jan van den Tooren. “De huidige markt laat zien dat er een aanhoudende behoefte is naar onze hands-on aanpak waarin directe partnerbetrokkenheid centraal staat.”

Over Hamelink & Van den Tooren
Hamelink & Van den Tooren is een in 1997 opgericht internationaal fiscaal advieskantoor. Met 25 medewerkers is de organisatie uitgegroeid tot een van de toonaangevende kantoren van Nederland op gebied van internationaal fiscaal advies. Hamelink & Van den Tooren ondersteunt Nederlandse en buitenlandse internationaal opererende ondernemingen bij de fiscale aspecten van investeringen, fusies, overnames, herstructureringen en financieringen. Zie ook www.hamelinktooren.com.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën