Makkelijker zoeken in Handboek LoonheffingenHet Handboek Loonheffingen 2013 is weer te downloaden van de site van de Belastingdienst. Dit jaar bestaat het handboek zelfs uit twee delen. Eenmaal gepubliceerd, wordt het handboek in de loop van het jaar niet meer geactualiseerd. Er is echter geen trefwoordenregister bijgevoegd.

Zonder register is het echter wel lastig zoeken. Een alfabetisch trefwoordenregister maakt het een stuk makkelijker om terug te vinden waar u de premievrijstelling voor oudere werknemers of de vergoedingen en verstrekkingen onder de werkkostenregeling (WKR) precies terugvindt. Om het u makkelijker te maken heeft Rendement het register van de twee versies van Handboek Loonheffingen 2013 voor u samengesteld. U kunt het complete Handboek Loonheffingen 2013 Vrije vergoedingen en verstrekkingen inclusief register (pdf) en Handboek Loonheffingen 2013 Werkkostenregeling inclusief register (pdf) nu kosteloos downloaden.

Méér dan een handig naslagwerk

Het Handboek Loonheffingen is overigens meer dan alleen een handig naslagwerk. U kunt aan de informatie die erin staat namelijk bepaalde rechten ontlenen. Zolang u de voorgeschreven werkwijze volgt, zal de Belastingdienst daarmee akkoord moeten gaan. Alleen als de informatie in het handboek overduidelijk foutief is, ligt dat anders.

Bron: Rendement Uitgeverij

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën