Joanknecht & Van Zelst haalt accountants uit Suriname naar NederlandDe meeste accountants- en belastingadvieskantoren proberen de krapte op de arbeidsmarkt te lijf te gaan met een nieuwe vacaturesite, stevige advertentiecampagnes op internet of het overblazen van alle vacatures via multiposting op diverse vacaturesites als nuwerk.nl of monsterboard.

Joanknecht & Van Zelst heeft een andere oplossing en richt haar pijlen op Suriname. Het blijkt dat men daar geen RA titel kan behalen, iets wat in Nederland goed kan. In Nederland kunnen ze zich volzuigen met kennis en een diploma halen om daarna van meer waarde te kunnen zijn in Suriname.

De effort die men heeft moeten verrichten is niet gering geweest. Onze wetgeving maakt dat het geen eenvoudige klus moet zijn geweest. Joanknecht & Van Zelst is er dan ook een half jaar actief mee bezig geweest. Resultaat? Deze maand starten drie Surinaamse accountants.

Reacties

3 Reacties to “Joanknecht & Van Zelst haalt accountants uit Suriname naar Nederland”
 1. Nisha Zenora Azimullah says:

  Ik ben een afgestudeerde AA en op zoek naar een baan.

 2. Santosh says:

  Beste heren,

  Ik ben ook opzoek naar een oplossing om accountant te worden, maar helaas is dat niet mogelijk in suriname. wIl graag uw medewerking hiervoor. Misschien kan ik uw volgende kandidaat zijn.
  graag uw reactie.

  mvg

  Santosh

 3. Beste Santosh,

  Wellicht een goed idee om mijn collega te benaderen, petra@groep88.nl. Ze bemiddelt de assistent accountants. Succes! Martijn

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën