Hét alternatief voor ontevreden particulieren bij grootbankenDe Vermogensmediair is een nieuw concept in de financiële sector, welke het voor particulieren eenvoudiger maakt de juiste vermogensbeheerder te vinden. Dé eerste onafhankelijke intermediair voor vermogensbeheer in Nederland.

De markt voor vermogensbeheer wordt steeds toegankelijker en is tegenwoordig al mogelijk vanaf € 20.000,-. Bijna 20% van de Nederlandse huishoudens heeft een vrij vermogen van minimaal € 20.000,- en bezitten gezamenlijk ca. € 175 miljard. 

Welke vermogensbeheerder?
Verschillende onderzoeken tonen aan dat particulieren vaak ontevreden zijn over de dienstverlening van vermogensbeheerders, in het bijzonder de klanten van grote banken en vermogensbeheerders. Evenwel liggen de alternatieven vaak niet voor hand; het aanbod is groot, onoverzichtelijk en particulieren zijn vaak onbekend met de financiële terminologie.

Onderzoek biedt uitkomst
Verschillende aanbieders van vermogensbeheer in Nederland zijn getoetst op voor de consument belangrijke criteria, zoals: beleggingsbeleid, transparantie, kostenstructuur, rendement en service. Conclusie:  grootbanken en traditionele vermogensbeheerders scoren onvoldoende door het  
veelvuldig gebruik van eigen producten, onpersoonlijke dienstverlening, hoge (verborgen) kosten en tegenvallende rendementen. Daarentegen scoren de onafhankelijke vermogensbeheerders met een partnerstructuur op deze aspecten juist uitstekend. 

Dé onafhankelijke intermediair voor vermogensbeheer in Nederland!
De Vermogensmediair heeft op basis van dit onderzoek een selectie gemaakt van onderscheidende vermogensbeheerders en private banks die uitblinken in hun vakgebied. Om vervolgens particulieren, door middel van een persoonlijke inventarisatie, een helpende hand te bieden bij het vinden van de vermogensbeheerder die optimaal aansluit bij hun persoonlijke situatie en wensen.
Kosteloos, vrijblijvend en onafhankelijk
Bijkomend voordeel: de dienstverlening is voor particulieren geheel kosteloos. De Vermogensmediair ontvangt een vergoeding van de, door de particulier gekozen, vermogensbeheerder. Deze vergoeding is bij elke vermogensbeheerder gelijk, hetgeen de onafhankelijkheid waarborgt.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën