Handboek Loonheffingen 2014 is beschikbaarRecent heeft de Belastingdienst het Handboek Loonheffingen 2014 gepubliceerd. In het Handboek vindt u alle informatie die van belang is voor de loonheffingen van 2014. Dit jaar zal de fiscus elk kwartaal een nieuwe versie van het Handboek Loonheffingen publiceren, zodat het Handboek helemaal up-to-date blijft.

In 2013 kon u nog kiezen uit twee varianten van het Handboek Loonheffingen, maar dit jaar is er maar één Handboek Loonheffingen met alle informatie, wet- en regelgeving die in 2014 voor de loonheffingen geldt. Als u gewend bent om het Handboek Loonheffingen op papier te raadplegen, zult u het zelf moeten printen, want de Belastingdienst biedt het de laatste jaren alleen nog maar digitaal aan. Dit jaar gaat de fiscus de downloadversie van het Handboek ieder kwartaal actualiseren. Daarbij wordt vermeld wat er is veranderd ten opzichte van de vorige versie. De informatie op de website van de Belastingdienst is altijd actueel. De informatie in de pdf en op de website is nu op dezelfde manier opgebouwd.

Hulpmiddel voor zoeken van informatie

Sinds 2012 bevat het Handboek Loonheffingen geen alfabetisch trefwoordenregister meer. Digitale gebruikers van het Handboek kunnen in de downloadversie namelijk via de toetscombinatie [Ctrl] + [f] naar steekwoorden zoeken. Als u het handboek print en op papier raadpleegt, is het een stuk lastiger om bepaalde informatie te vinden. Om de abonnees tegemoet te komen die liever ouderwets door het papieren Handboek heen bladeren, is Fiscaal Rendement druk bezig om het ontbrekende register – net als de afgelopen jaren – alsnog voor het Handboek Loonheffingen 2014 samen te stellen. U kunt het Handboek Loonheffingen 2014 nu alvast van de website van Rendement downloaden. U kunt dan een notificatie per e-mail krijgen zodra het Handboek Loonheffingen 2014 inclusief register beschikbaar is.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Of kies uit nieuws categorieën