Fiscalisten go mobile? Shake your Job!Mobile recruitment

Vanuit het oogpunt dat werken leuk is en er veel leuke banen voor het oprapen liggen, is het altijd zo dat je eigenlijk geen tijd vrijmaakt om hier naar te zoeken.

Gewoon altijd onderweg, laat thuis, fileleed of vertraging met het openbaar vervoer. Of gewoon te veel druk binnen de fiscale praktijk. En ben je dan eindelijk daar waar je even achter je computer kan voor het openen van de laatste vacatures, dan is het al weer tijd voor de nodige ontspanning. Wat nu?

Lokloq komt met een interessante oplossing die zeker het bestuderen eens waard is. Wat is nu Lokloq?
Lokloq maakt het voor bedrijven mogelijk hun vacatures te presenteren via een applicatie in de mobiele telefoon, vooralsnog alleen op Iphone, vanaf deze maand.
Via deze applicatie kunnen geïnteresseerden op zoek gaan naar een passende vacature bij hen in de buurt, onder andere door het schudden van de telefoon. Zacht schudden banen om de hoek, harder schudden, banen verderop.
Wanneer de vacature gevonden is kun je direct hierop solliciteren met het profiel dat je in de applicatie hebt aangemaakt. Daarnaast kun je ook telefonisch in contact treden met het bedrijf dat de vacature aanbiedt of je zelf kenbaar maken door van het ingebouwde email programma gebruik te maken.
Waarom zou je dit nu gebruiken als fiscalist? Je wordt toch gebeld voor een nieuwe uitdaging? Nu ja, wanneer dit nu niet direct vandaag gebeurt, kun je alsnog zelf actie ondernemen. Ook kun je jezelf op de hoogte brengen van de laatste nieuwe vacatures terwijl je onderweg bent. De combinatie van GPS en Googlemaps laten je altijd zien waar jij je volgende werkplek gaat inrichten.
Fiscalio.nl houdt u op de hoogte van de vorderingen op de fiscale arbeidsmarkt.
Blijf op de hoogte via Lokloq Mobile Recruitment Solutions.
Lock your job!
Bijdrage: Lokloq.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën