Fiscale vacatures: we zitten even in de lift!Het lijkt erop dat het aantal fiscale vacatures toeneemt, de eerste twee weken van het jaar 2011. Op recruimentmatters.nl stond een dergelijk bericht te lezen, maar dan voor de hele arbeidsmarkt.

Marc schreef over de stijging in aantal vacatures: “En dat is weliswaar een fraaie, maar ook een onwerkelijke situatie. Deze week vraag Portugal officieel steun aan om te voorkomen dat ze hun schuldpapier alleen maar tegen torenhoge rentes op de markt kunnen verkopen. Spanje, Italie en Belgie zitten binnenkort in dezelfde situatie. Het sentiment onder West-Europeanen is somber. Maar niet in het Nederlandse. Daar knallen de vacatures de pan uit…”.

Ik heb de afgelopen weken behoorlijk wat telefoontjes gehad met de vraag om een fiscalist/ belastingadviseur. Terwijl in de tweede helft van 2010 de meeste tijd ging zitten in het nabellen voor vacatures. Ze komen dus weer actief op ons af. Een gezond teken! Het lijkt erop dat Nederland met positief sentiment het nieuwe jaar is ingegaan.

Fijn voor ons, fijn voor onze kandidaten maar ook (uiteindelijk) fijn voor onze opdrachtgevers. Die ervaren kennelijk een herstel in hun klantenbestand.

Geschreven door Martijn Betgem, senior consultant werving & selectie, Adviesgroep ’88.

Reacties

1 reactie to “Fiscale vacatures: we zitten even in de lift!”

Trackbacks

Lees wat andere bezoekers melden over dit artikel!
  1. […] mijn vorige artikel begin januari 2011 schreef ik dat het aantal fiscale vacatures weer in de lift zit. Goed nieuws, dat is nog steeds zo. […]Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën