Facilitair Kenniscentrum FKC initiator achter oprichting kantorennet-organisatie voor belastingadvieskantoren FKBDe oprichting van het Facilitair Kenniscentrum voor Belastingadvieskantoren FKB is een feit. 27 juni ontvangen alle zelfstandig gevestigde belastingadviespraktijken een aanbiedingsbrief om lid te worden van deze nieuwe organisatie en zal de website www.fkbkenniscentrum.nl het levenslicht zien.

Het FKB is uniek in Nederland. Voor deze groep zijn er wel beroepsorganisaties, maar geen kantorennetorganisatie. Het FKB wil deze leemte opvullen nu eerder uit een poll bleek dat er grote behoefte is aan een organisatie die geen regels oplegt, maar vooral de kantoorhouder faciliteert.

De kantoren van het FKB krijgen bijvoorbeeld toegang tot het kennisnet en de modellenbank, met name bij de FB-kantoren een oude bekende, enontvangen dagelijks een fiscale nieuwsbrief. De faciliteiten die FKB gaat bieden zijn zeer uitgebreid en vanaf maandag 27 juni aanstaande te lezenop www.fkbkenniscentrum.nl.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën