Deloitte lanceert innovatieve carrière-siteRotterdam, 1 oktober 2009 – Vandaag is de eerste corporate carrièresite in Nederland gelanceerd die verschillende online media bundelt. Het haakt hiermee volledig in op de ontwikkelingen van dit moment op het gebied van social media, te weten transparant zijn en in dialoog komen met je doelgroep op laagdrempelige wijze. Deloitte is met het lanceren hiervan de eerste grote financieel-dienstverlener met een dergelijke innovatieve carrière-website.

“Deze vernieuwde carrièresite laat precies zien wat we bij Deloitte bedoelen met innovatie,” aldus Jorrit Volkers, bestuurslid van Deloitte en verantwoordelijk voor HR. “Alle mogelijkheden die social media biedt en enorm leven bij onze potentiële medewerkers komen terug op deze site. Het is een prachtig platform om een goed beeld te vormen van de organisatie Deloitte.

De website heeft naast de koppeling met social media diverse mogelijkheden. Zaken als het ontvangen en zoeken van de meest actuele vacatures of evenementen zijn vanzelfsprekend terug te vinden. Een belangrijke rol is weggelegd voor de interactie tussen de potentiële en huidige medewerkers. De chatfunctie, mogelijkheid tot bloggen en het lezen van ervaringen van huidige Deloitte-medewerkers via Twitter hebben een prominent aandeel.

De website is medeontwikkeld door arbeidsmarktcommunicatiebureau Maximum en draait op het recruitmentsysteem van HireServe. Deloitte Webstrategy heeft het project strategisch begeleid.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën