De Jong & Laan start nieuw kantoor in ApeldoornOp 1 januari 2011 start de Jong & Laan accountants belastingadviseurs een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Tom Meuleman, verantwoordelijk partner voor de nieuwe vestiging: “Apeldoorn kent qua bedrijfsleven veel variatie en ontwikkeling, dat vinden wij interessant. Wij zien veel kansen in deze markt. We starten met een fris, ambitieus 12-koppig team op een tijdelijke locatie met een heel helder doel: in 2012 met een volwaardige bezetting een nieuw te bouwen kantoor betrekken aan de Laan van Malkenschoten.”
Marktkansen
“De brede, gedifferentieerde bedrijvigheid en nuchtere ambities van deze stad passen precies bij onze eigen strategie”, aldus Meuleman. “Onze organisatie kent een lange historie in het opstarten, overnemen, splitsen of juist samenvoegen van vestigingen. Als we marktkansen zien, reageren we. Vanuit onze netwerken en regionale focus lagen er de nodige lijnen naar Apeldoorn. We hebben hier bijvoorbeeld al jaren een dependance voor salarisverwerking en we bedienen een aantal Apeldoornse klanten vanuit zusterkantoren. Dat we hier zouden starten was eigenlijk een kwestie van tijd.”

Regionale teams
De accountants van de Jong & Laan zijn gewend te werken in relatief autonome, regionale teams. De organisatie telt momenteel 30 vestigingen verspreid over Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland, waar in totaal 800 medewerkers werken. Iedere vestiging wordt lokaal aangestuurd door een partner en een vestigingsmanager, die, in nauw overleg met de centrale directie, de markt monitoren. Het marktgebied Apeldoorn stond al een paar jaar op het verlanglijstje van de organisatie.

Ondernemende accountants
De Jong & Laan Apeldoorn is voorlopig gevestigd aan de Antillen. Het nieuwe team in accountancy, belastingadvies en salarisverwerking wordt organisatorisch gesteund door een zusterkantoor in Eerbeek. De bezetting van het Apeldoornse kantoor is een mix van ervaren mensen uit de eigen organisatie en nieuw aangetrokken lokale professionals. Meuleman: “Het is keihard werken om iets nieuws te starten, maar het geeft ook heel veel energie. Wij zijn hier net zo hard aan het ondernemen als onze klanten. Dat is letterlijk de basis van onze dienstverlening. En het mooie is, klanten voelen dat.” Glimlachend: “Dan ontstaat er echt iets moois.”

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën