De Big Four houden niet van RSSVanavond eens de sites van de grote vier (Big Four) bekeken. Ik moet toch steeds weer concluderen dat men de ontwikkelingen op internet maar zelden omhelst. Ik kwam één stuiptrekking tegen op de site van Deloitte waar men tracht de bezoeker over te halen hun site (?) te ‘sharen’. Klik hier en kijk dan geheel onderaan de site. Eens, het hangt er een beetje verloren bij, zo van, wat moet, dat moet. In ieder geval duidelijk niet nagedacht over het doel van dit tooltje. Waarschijnlijk heeft iemand ergens gelezen dat dit verstandig is en je zo mee doet op het web 2.0.

Verder valt me op dat alleen Ernst & Young en Deloitte een nieuws RSS aanbieden (deze staat dan ook op Fiscalio.nl). Althans, die van Deloitte is stuk. KPMG Meijburg en PricewaterhouseCoopers (PWC) doen er niet aan mee. Zeer jammer. Merkwaardig ook, want PWC is toch wel het meest actieve kantoor als het gaat om publiceren.

Ook de ‘kleinere’  kantoren zoals Flynth, Berk, Mazars en BDO doen er niet aan. Bent u een accountantskantoor tegengekomen die wel RSS biedt? Laat een reactie achter met de kantoornaam!

UPDATE: 2/2/09: De RSS feed van Deloitte is nog steeds ‘stuk’ , klik hier.

Lees hier wat RSS inhoudt!

Reacties

2 Reacties to “De Big Four houden niet van RSS”
  1. Karel says:

    Grappig, ik was laatst voor mijn RSS reader op zoek naar fiscale RSS en kon vrijwel niets vinden. Ligt dus niet aan mij. Merkwaardig dat RSS maar zo weinig aandacht krijgt. Ik zou niet meer zonder kunnen. Met een tooltje als het nieuws op je PC is toch ideaal!

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën