Coney Accountants eerste actieve kantoor op Twitter!En het is zover! Het eerste accountantskantoor op Twitter is Coney Accountants! Althans als het om directe dienstverlening gaat. Ondernemers, CFO’s, controllers en hoofd administraties kunnen vanaf vandaag via Twitter hun vragen kwijt. Binnen 24 uur krijgen ze antwoord van Coney.

Vragen kunnen gerelateerd zijn aan de voorbereiding van de jaarlijkse controle van de jaarrekening, vragen over verslaggevingregels, over consolideren, over fiscale kwesties, inrichting van uw AOIC of vragen over risicomanagement. Coney Accountants: ‘Kortom, alle vragen die ondernemers bezig houden rondom het proces van tot stand komen van de jaarrekening en de inrichting van achterliggende (IT-) processen. Hiernaast kunt u denken aan vragen over uw relatie met een externe accountant: wat doet een controlerend accountant, wat zijn redelijke uurtarieven, wat mag u verwachten van uw accountant.’

Twitter VraagAanConey: klik hier

UPDATE: lees hier het interview met Coney en de Twitter aanpak!

Reacties

2 Reacties to “Coney Accountants eerste actieve kantoor op Twitter!”
  1. Ging net niet helemaal goed, nogmaals;
    Fantasttisch initiatief! Werkt uitstekend en ik kreeg binnen 3 uur reactie op mijn vraag. Ik ga er van uit dat ieder zichzelf respecterende accountancyorganisatie snel zal volgen.

  2. Martijn Betgem says:

    Hallo Jurjen, goed om te horen dat het werkt, binnen de accountancy. Dank voor je bericht.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën