Bezoeker centraal op vernieuwde internetsites BelastingdienstDe Belastingdienst maakt zoeken op haar websites eenvoudiger door beter aan te sluiten bij het zoekgedrag van de bezoeker. Het gaat om de websites van de Belastingdienst, Douane en Toeslagen. Op de vernieuwde sites staan gebeurtenissen in het leven van de burger centraal zoals bijvoorbeeld de aankoop van een huis of het starten van een bedrijf.

Het vinden van de juiste informatie wordt makkelijker, de zoekmachine geeft betere resultaten en in veel gevallen laden de websites sneller. Ook is de informatie beter toegankelijk voor visueel gehandicapten. Zo is de informatie op de website ook te beluisteren of te lezen in een groter lettertype.

Waar nodig wordt bezoekers de juiste weg gewezen. Zo blijkt dat het zoekwoord ‘hondenbelasting’ regelmatig werd ingevoerd. Op de vernieuwde internetsite worden bezoekers nu geïnformeerd dat het een gemeentelijke belasting betreft en doorverwezen naar gemeentewebsites.

De vernieuwde websites van de Belastingdienst zijn te vinden op  www.belastingdienst.nl, www.douane.nl en www.toeslagen.nl .

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën