Berk Den Haag versterkt door Docters van Leeuwen bvDocters van Leeuwen bv uit Den Haag en Monster gaat per 1 januari 2010 samen met Berk in Den Haag. Berk Den Haag verwacht met de samenvoeging van Docters van Leeuwen een verdere versterking van de positie in de regio Haaglanden en omstreken te creëren.

De overname past binnen de strategie van Berk om te groeien door middel van verwervingen. Naast de overname van de PwC-vestiging in Goes september jongstleden, waarmee Berk zijn landelijke dekking verder uitbreidde, wil Berk ook zijn regionale aanwezigheid verder versterken. Michel de Graaf, bestuursvoorzitter en partner bij Berk in Den Haag: ‘Wij denken met de overname van Docters van Leeuwen op een plezierige en professionele wijze onze Haagse praktijk te kunnen versterken.’

Docters van Leeuwen bv is een middelgroot regionaal kantoor met een vestiging in Den Haag en Monster. Zij rekenen tot hun klantenkring ondernemingen uit het midden- en hogere segment van de markt en hebben een goede naam in die kring. Daarmee sluit hun praktijk goed aan op die van Berk. De arbeidsplaatsen bij Docters van Leeuwen blijven behouden, want alle medewerkers gaan mee naar Berk.Bron: Berk.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën