Belastingdienst nieuwe website sport en belastingVanaf vandaag vindt u alle informatie over sport en belasting op de internetsite bij Sport en belasting van de Belastingdienst. Op deze nieuwe site komen de relevante onderwerpen voor bestuurders van sportverenigingen en organisatoren van sportevenementen aan bod.

Als bestuurder van een sportvereniging of organisator van een sportevenement kunt u met belastingen te maken krijgen, zoals btw en loonheffingen. Deze en andere onderwerpen komen aan bod op deze nieuwe website. Daarbij linkt men voor uitgebreide informatie zo veel mogelijk naar informatie ergens anders op de Belastingdienst website. Bijvoorbeeld voor meer informatie over het aftrekken van voorbelasting of over het aanmelden als werkgever.
Als u nog vragen hebt
Hebt u een vraag over belasting en sport? Dan kunt u de Belastingdienst ons mailen of bellen. U vindt de e-mailadressen en telefoonnummers per regio op de nieuwe site.

Brochures vervallen
Met de invoering van de nieuwe website komen de brochures ‘Sportclubs, belastingen en sociale verzekeringen’ en ‘Sportevenementen en belastingen’ te vervallen. Deze zijn dan ook niet meer te downloaden.

Ga naar de website.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën