Belastingdienst houdt Intermediairdagen voor fiscaal intermediairsDe Belastingdienst houdt ook dit jaar weer een serie informatiebijeenkomsten voor fiscaal intermediairs. De negen bijeenkomsten over het belastingjaar 2010 vinden plaats in november en december en duren een middag. De presentaties staan in het teken van het nieuwe belastingjaar en belangrijke veranderingen waarmee intermediairs en hun cliënten te maken krijgen.  
Aan de orde komen:

actuele ontwikkelingen op het gebied van loonheffingen, inkomstenbelasting, toeslagen, erf- en schenkbelasting, het Europese btw-pakket en de EG-verordening Sociale Zekerheid;
de gevolgen van de recessie en de bijbehorende fiscale maatregelen;
de verbetersuggesties die gedaan zijn tijdens eerdere Intermediairdagen;
ervaringen met Intermediairpanels en diverse regionale fiscale activiteiten die intermediairs en hun cliënten kunnen tegenkomen.

Op de informatiemarkt kan men vertegenwoordigers van de belastingdienstregio in een persoonlijke setting vragen stellen op alle fiscale gebieden. De middag bestaat uit een plenair deel, dat wordt gevolgd door een aantal deelsessies, waarvan men er twee kan bijwonen. Meer informatie over het programma, de data en de locaties staat in de uitnodiging Intermediairdagen.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën