BDO opent advieskantoor als winkelconceptBDO Accountants en Adviseurs opent volgende week vrijdag zijn eerste Business Point, een compleet advieskantoor met de laagdrempeligheid van een winkel. Klanten en niet-klanten van BDO kunnen er spreekkamers huren, voorafgaand aan een vergadering nog even hun mail checken of zonder afspraak binnenlopen om met een BDO-adviseur te spreken. Met dit nieuwe kantoor laat BDO zijn lokale dienstverlening aansluiten op de huidige – flexibele en open – manier van ondernemen. Daarmee is BDO het eerste accountantskantoor in Nederland.

BDO’s eerste Business Point staat in het Brabantse Helmond. Het kantoor onderscheidt zich van andere locaties door een avond in de week tot negen uur open te zijn en een gastvrouw te hebben die de bezoekers ontvangt. Pieter-Paul Saasen, partner bij BDO en manager van de BDO-locaties in Eindhoven en Helmond: “We beogen echt een ontmoetingsplek voor ondernemers te zijn. Zo organiseren we er lezingen en presentaties met andere lokale dienstverleners en bieden we bezoekers vrije toegang tot internet en ons kenniscentrum. Overigens verliezen we onze kernactiviteit – advisering – niet uit het oog, onze klanten blijven hier gewoon met hun eigen adviseurs afspreken.”

Online accountantskantoor
Het BDO Business Point past in het streven van BDO om oplossingen te bedenken die klanten helpen vrij te ondernemen. Vanuit diezelfde ambitie lanceerde de accountantsorganisatie eind 2009 het online accountantskantoor BDO Direct. Ondernemers binnen het klein-MKB die van deze dienst gebruikmaken hoeven enkel hun facturen op te sturen of te scannen, waarna BDO de complete administratie, jaarrekening en aangiften verzorgt. Alle processen die hierbij te automatiseren zijn, heeft BDO ook daadwerkelijk geautomatiseerd. Bezoekers van het BDO Business Point kunnen ter plekke door BDO-adviseurs wegwijs gemaakt worden in de online omgeving van BDO Direct. www.bdo.nl.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën