BDO Nederland stelt medewerkers iPad2 ter beschikkingDe medewerkers van BDO Nederland lezen binnenkort hun vakliteratuur op de iPad2. De accountants- en adviesorganisatie stelt de tablet-pc beschikbaar aan de medewerkers die per 1 april in dienst zijn. Zo zet BDO kracht bij het voornemen om te blijven investeren in nieuwe technologie en in het innovatieve karakter van de organisatie.

De keuze voor de iPad als investering was volgens Jan de Lepper, hoofd HR bij BDO, niet moeilijk: “De iPad is een prima hulpmiddel dat bijdraagt aan efficiënte, interne en externe, communicatie. Daarbij nemen steeds meer van onze medewerkers deel aan online zakelijke netwerken, die via de iPad gemakkelijk bij te houden zijn. En aangezien de iPad een handzame aanvulling is naast de gewone laptop, gaan we er vanuit dat veel medewerkers ervoor kiezen hun e-mail binnenkort vooral digitaal te lezen.”

BDO app
Twee weken geleden lanceerde BDO Nederland zijn eigen applicatie voor de iPhone en de iPad. Ondernemers die de app downloaden, ontvangen elke week de laatste tips op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. De app biedt daarnaast direct toegang tot het Meldpunt Knellende Regels, het platform dat BDO afgelopen  jaar lanceerde om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de ondernemersvrijheid in Nederland. De app is te downloaden via iTunes, de appstore en bdo.nl.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën