AKD en belastingadvieskantoor Luminous Tax Matters gaan samenRotterdam, 30 november 2015 – AKD en het belastingadvieskantoor Luminous Tax Matters gaan per 1 januari 2016 samen. De uitbreiding past uitstekend binnen de strategie van zowel AKD als Luminous Tax Matters. Erwin Rademakers, bestuursvoorzitter AKD: ‘We leven steeds meer in een internationale omgeving. Daarnaast geldt dat iedere zakelijke handeling, nationaal of internationaal, fiscale aspecten heeft. De impact daarvan op onze cliënten neemt sterk toe. Zij geven aan het prettig te vinden op één adres zowel civiel als fiscaal advies te kunnen krijgen.’ 

Huub Laauwen, mede–oprichter en partner van Luminous Tax Matters: ‘Fiscale adviezen hebben vaak een juridische dimensie; daar waar we cliënten nu met een zekere regelmaat verwijzen naar externe advocaten en notarissen, kunnen we dat straks – indien de cliënt dat wenst – intern en ‘seamless’ aanbieden. Ook bij projectontwikkeling, M&A-en structureringstrajecten kunnen we voortaan een integrale en efficiëntere aanpak aanbieden. Deze geïntegreerde dienstverlening sluit tevens goed aan bij de toegenomen behoefte van de cliënt om zowel juridisch als fiscaal volledig in control te zijn.’

De vijf partners en alle medewerkers van Luminous Tax Matters verhuizen in het eerste kwartaal van 2016 van Schiphol naar The Edge, de vestiging van AKD in Amsterdam.

Over Luminous Tax Matters

Luminous Tax Matters N.V. is een belastingadvieskantoor dat hoogwaardig belastingadvies verstrekt aan Nederlandse bedrijven, (beursgenoteerde) multinationals en (vermogende) particulieren. Daarnaast verzorgt Luminous Tax Matters voor haar cliënten alle soorten belastingaangiften en daaraan gerelateerde tax compliance diensten.

 Over AKD
AKD biedt met 200 advocaten en notarissen aan grote en middelgrote ondernemingen en organisaties in binnen- en buitenland full service juridisch advies en ondersteuning. AKD heeft vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel.

Meer informatie kunt u vinden op www.akd.nl.

Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën