AEGON TweetBanket staat in teken van belastingtipsHeel Nederland moet voor 1 april 2010 aangifte doen over het jaar 2009 en gaat op zoek naar belastinginformatie.

AEGON Bank wil Nederlanders helpen met de jaarlijkse aangifte en besteedt daarom – in samenwerking met de adviesgroep fiscale en juridische zaken van AEGON Nederland (Adfis) – het vijfde AEGON TweetBanket geheel aan belastingtips.

Op donderdag 18 maart van 12.00 tot 13.00 uur twittert AEGON Bank met zijn followers over belastingaangifte en belastingtips. Ook kunnen twitteraars hun eigen `BelastingTweets` delen tijdens het Twitter-uurtje.

AEGON heeft zich als doel gesteld de financiële kennis van mensen te stimuleren. Door Nederlanders belastingtips te geven hoopt het bedrijf twitteraars te helpen bij hun belastingaangifte. Naast het TweetBanket plaatst AEGON Bank ook op SlideShare een presentatie met belastingtips. “Uit de resultaten van verschillende online zoekmachines weten we dat de laatste twee weken van maart Nederlanders op zoek gaan naar belastinginformatie. Dat bracht ons op het idee om het vijfde AEGON TweetBanket helemaal in het teken van belastingtips te zetten. Samen met onze collega`s van AEGON Adfis hebben we de belangrijkste tips voor de aangifte van 2009 op een rijtje gezet. Van belastingregels rondom kinderen tot en met een eigen huis of het bezit van aandelen. Hopelijk helpen deze `BelastingTweets`.”, aldus Gijsbert van de Nieuwegiessen van AEGON Bank.

Iedereen met een Twitter-account kan donderdag van 12:00 uur tot 13:00 uur BelastingTweets (vragen, tips, antwoorden en opmerkingen) sturen aan @aegonbank. Ook is het AEGON TweetBanket te volgen door tijdens het AEGON TweetBanket te zoeken op “aegonbank” op http://search.twitter.com.

Social Media neemt een belangrijke rol in bij het klantencontact van AEGON Bank. Klanten bepalen nu eenmaal zelf wanneer en hoe zij in contact treden, via bijvoorbeeld; telefoon, mail, chat of Twitter. AEGON Bank heeft zo`n 800 followers op Twitter. Zij kunnen vragen stellen en worden op de hoogte gehouden van activiteiten. Daarnaast kijkt AEGON Bank naar tweets met klachten en probeert deze direct op te lossen.

Bron: AEGON Nederland

Reacties

1 reactie to “AEGON TweetBanket staat in teken van belastingtips”

Trackbacks

Lees wat andere bezoekers melden over dit artikel!
  1. […] via Social Media. Het bedrijf weet z’n weg steeds beter te vinden. Eerder dit jaar kwam met het Tweetbanket dat in het teken stond van belastingtips. Twitteraars konden vragen stellen via de twitter van […]Laat je mening horen!

Laat een reactie achter.
mocht je een afbeelding wensen bij je reactie, klik dan hier gravatar!

Of kies uit nieuws categorieën